Perheliikuntavuoro

Lauantaisin Rajalan päiväkodin liikuntasalissa (Mertamäentie 2) on MLL:n oma, kaikille perheille tarkoitettu liikuntavuoro klo 15.30-17.00, syyskaudella 8.9.-8.12.2018.

Liikuntavuoro on tarkoitettu ensisijaisesti 0-12-vuotiaille lapsille. Paikalla on aina vastuuhenkilö, mutta tarkoitus on toimia yhteisöllisesti, eli vanhemmat liikkuvat aina yhdessä lastensa kanssa ja vastaavat näin omasta lapsestaan ja toteuttavat toimintaa yhdessä muiden vanhempien kanssa.

Liikuntavuoro on maksuton!

Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi osallistua silloin kuin teidän perheelle sopii. Joka viikko ei siis ole osallistumisvelvoitetta.

Liikuntavuorolla on oma Facebook-ryhmä MLL Muuramen perheliikunta, joka löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/mllmuuramenperheliikunta.

Alussa toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, jotta toiminta saadaan kunnolla käyntiin. Tavoitteenamme on saada ajan myötä lisää liikuntavälineitä, jotta voimme toteuttaa liikuntaa monipuolisemmin ja ennen kaikkea turvallisesti. Muuramen apteekki on sponsoroinut liikuntavuorolle ensiapuvälineitä ja MLL:llä on vakuutus kaikille osallistujille onnettomuuksien varalle.

Ovenavausvuoroa kierrätetään vastuuhenkilöiden kesken. Tarvitsemme kaiken aikaa vapaaehtoisia, jotta kaikki vuorot voidaan pitää, joten jos innostut tulemaan mukaan vastuujoukkoomme, laita sähköpostia Annika Haapalehdolle osoitteeseen annika.ojajarvi@gmail.com!

 

Lyhyesti muutama perusohje, jotta vuorot sujuisivat mutkattomasti:

- Mukana oleva aikuinen liikkuu yhdessä lapsen kanssa.

- Oikeanlainen varustus ja vesipullo mukaan.

- Lapset liikkuvat vanhempien vastuulla. Jos huomaat vaaratilanteen, jokaisella on oikeus ja velvollisuus puuttua siihen.

- Jokainen osallistuja auttaa tavarat omille paikoilleen vuoron päätyttyä varastoon.

- Huomioidaan toiset liikkujat, jotta onnettomuuksilta vältytään ja yhteishenki säilyy hyvänä.

 

Toivomme riemukasta liikkumista kaikille perheille!