Perheliikuntavuoro

lauantaisin 12.9.2020 alkaen klo 15.30-16.30

Rajalan päiväkodin liikuntasalissa (Mertamäentie 2) pidettävä MLL Muuramen oma kaikille perheille tarkoitettu ilmainen liikuntavuoro. Vuorolle tulee ilmoittautua etukäteen alla olevalla lomakkeella, yksi nimi/perhe riittää (saman viikon perjantai-iltaan klo 20 mennessä), mutta osallistua voi silloin kun itselle ja perheelle sopii. Perheliikuntavuorolla on oma ryhmä Facebookissa.

Tärkeä COVID-19 tiedotus

Vakuutan, että en osallistu perheliikuntavuorolle jos minulla on ollut mitään flunssan kaltaisia oireita, olen matkustanut ulkomaille tai ollut läheisessä kontaktissa COVID-19 tartunnan saaneen henkilön kanssa perheliikuntavuoroa edeltävän 14 vuorokauden aikana.

Yhteistä toimintaa

Liikuntavuoro on ensijaisesti tarkoitettu 0-12-vuotiaille lapsille. Paikalla on aina vastuuhenkilö, mutta tarkoitus on toimia yhteisöllisesti eli vanhemmat liikkuvat aina yhdessä lapsiensa kanssa ja vastaavat näin omasta lapsetaan ja toteuttavat toimintaa yhdessä muiden vanhempien kanssa. 

Vuoron säännöt

  • mukana oleva aikuinen liikuu lastensa kanssa
  • oikeanlainen varustus ja vesipullo mukaan
  • lapset liikkuvat vanhempien vastuulla: jos huomaat vaaratilanteen, on jokaisella oikeus ja velvollisuus puuttua siihen
  • jokainen osallistuja auttaa tavarat paikoilleen varastoon vuoron päätyttyä
  • huomioidaan toiset liikkujat, jotta vaaratilanteilta vältytään ja yhteishenki säilyy hyvänä

Tule mukaan vastuuhenkilöksi!

Ovenavausvuoroa kierrätetään vastuuhenkilöiden kesken. Tarvitsemme kaiken aikaa uusia vapaaehtoisia, jotta kaikki vuorot voidaan pitää, joten jos innostut tulemaan mukaan vastuujoukkoomme, ota yhteyttä Annika Haapalehtoon (annika.ojajarvi(at)gmail.com)!