Perhekahvilassa voit tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki äidit, isät, isovanhemmat ja lapset. Sinun ei tarvitse olla MLL:n jäsen osallistuaksesi perhekahvilatoimintaan. Poiketa voit omien aikataulujesi mukaan, silloin kun sinulle sopii. Perhekahvilamme toimivat vapaaehtoisvoimin, joten toivomme, että jokainen osallistuu tilojen siistinä pitämiseen ja lelujen keräämiseen leikkien päätyttyä. Mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua enemmänkin, tule mukaan perhekahvilan vetäjäksi, ota yhteyttä mllmuurame(at)gmail.com tai Ota yhteyttä-lomakkeen avulla!

Aamun perhekahvila

Seuraava aamukahvila ke 11.3. Aamun perhekahvila keskiviikkoisin klo 10-12 perhekeskuksessa (Virastotie 5), parittomat viikot. Tervetuloa!

Iltaperhekahvila

Seuraava iltakahvila ke 18.3. Iltaperhekahvila keskiviikkoisin klo 17-19 perhekeskuksessa (Virastotie 5), parilliset viikot. Tervetuloa!

Perhekahvila. Kuvaaja: Matti Matikainen.