Perhekahvilassa voit tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki äidit, isät, isovanhemmat ja lapset. Sinun ei tarvitse olla MLL:n jäsen osallistuaksesi perhekahvilatoimintaan. Poiketa voit omien aikataulujesi mukaan, silloin kun sinulle sopii. Perhekahvilamme toimivat vapaaehtoisvoimin, joten toivomme, että jokainen osallistuu tilojen siistinä pitämiseen ja lelujen keräämiseen leikkien päätyttyä. Mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua enemmänkin, tule mukaan perhekahvilan vetäjäksi, ota yhteyttä mllmuurame(at)gmail.com tai Ota yhteyttä-lomakkeen avulla!

Iltaperhekahvila

Seuraava iltakahvila ke 30.9. Iltaperhekahvila keskiviikkoisin klo 17.30-19 perhekeskuksessa (Virastotie 5), parilliset viikot. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen perhekahvilaan (samana päivänä klo 12 mennessä)

Tärkeä Covid-19 tiedotus

Vakuutan, että en vieraile perhekahvilassa jos minulla on ollut mitään flunssan kaltaisia oireita, olen matkustanut ulkomaille tai ollut läheisessä kontaktissa COVID-19 tartunnan saaneen henkilön kanssa perhekahvilaa edeltävän 14 vuorokauden aikana.

Perhekahvila. Kuvaaja: Matti Matikainen.